GKS Lisewo - strona nieoficjalna

Strona klubowa
  • gkslisewo.futbolowo.pl
  • Wyniki ostatniej kolejki:

Wyniki

Brak danych.

Najbliższa kolejka

Najbliższa kolejka 1

Ankiety

Brak aktywnych ankiet.

Statystyki

Brak użytkowników
zalogowanych i 2 gości

dzisiaj: 28, wczoraj: 49
ogółem: 1 731 139

statystyki szczegółowe

Prawa!

Wszelkie prawa zastrzeżone! Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie zdjęć, grafik, opisów spotkań, profilów zawodników i wszelkich innych danych ze strony, bez zgody autora zabronione!

Oświadczenie GKS Lisewo...

• autor: arkadiuszj1987, 2014-10-01 22:11

Oświadczenie GKS Lisewo w sprawie artykułu zamieszczonego w biuletynie Stowarzyszenie Skulsk – Nasze Wspólne Dobro.

W numerze nr 1 biuletynu ukazał się artykuł pt.: „Nowa twarz Lisewa”. W artykule autor poinformował o przekazaniu przez Stowarzyszenie Skulsk – Nasze Wspólne Dobro dwóch kompletów stroi sportowych przeznaczonych dla klubu. Zarząd Klubu oraz zawodnicy dziękują za okazane wsparcie.

Jednak w w/w artykuł zawiera również niezbyt fortunne sformułowanie „niedofinansowany przez Gminę zespół”, które nie jest zgodne z prawdą. Zarząd GKS Lisewo pragnie oświadczyć, że działalność Klubu finansowana jest prawie w stu procentach ze środków Urzędu Gminy Skulsk realizując zadanie własne gminy w zakresie tworzenia warunków sprzyjających rozwojowi sportu.

Wielkość środków przekazanych na ten cel jest informacją jawną i można ją znaleźć na stronach UG Skulsk. Środki te pozwalają na uczestnictwo czterech zespołów w amatorskich rozgrywkach ligowych. Kwota dofinansowania nie jest może najwyższą w naszym okręgu, ale jest na pewno dużo powyżej średniej kwoty przekazywanej na ten cel przez inne gminy naszego regionu.

Za każde wsparcie naszej działalności dziękujemy. W ostatnich latach stroje zakupiły nam także inne firmy: Habibi z Warszawy oraz ROOF-REED z Goplany.

Pragniemy, aby nasza sportowa działalność pozostała wolna od działalności politycznej i prosimy o nie wykorzystywanie Klubu w kampanii przedwyborczej.

Zarząd GKS Lisewo

• Komentarzy [0]
  • czytano: [1240]

Musisz się zalogować, aby dodawać komentarze.

Ostatnie spotkanie

Nie wprowadzono danych o ostatnich meczach.

Tabela ligowa

A-klasa » Konin